Foto-Video Craiova - Luni - Vineri 09:00-19:00

Cel mai ieftin Dslr full frame second hand

Cel mai ieftin Dslr full frame second hand

Vrei sa sti care este Cel mai ieftin Dslr full frame second hand?

Raspunsul nostru este  Canon EOS 5D. Destul de batran, foarte adevarat el vine cu un sezor 35.8 x 23.9 mm adica 12.8 mega pixeli ce are o rezolutie maxima de 4,368 × 2,912 si suporta un iso intre 50-3200.

Din punctul nostru de vedere este cea mai buna alegere ca un dslr full frame second hand cu un senzor net superior comparativ cu unul crop. Alegand acest body va puteti bucura de o baterie foarte buna care  o sa rezite fara probleme unor plimbari lungi sau uni photo-shoot. Pentru o suma modica de 80 de lei mai puteti cumpara din magazinele de specialitate inca o baterie aditionala pentru a va bucura de acest clasic pentru multa vreme.

 

dslr full frame ieftin
Cel mai ieftin Dslr full frame

Dupa lungi cautari si comparatii atat pe site-urile din afara tarii dar si din romania putem sa va spunem care este un pret corect in momentul de fata din punctul nostru de vedere.

In romania cel mai ieftin Canon EOS 5D se gaseste pe site-urile de anunti online incepand cu suma de 950 lei. Daca doriti sa pierdeti mai mult timp este posibil sa gasiti pe ebay.co.uk un pret bun la o licitatie pentru ca din cate am observat noi la anunturile de tip buy now pretul depaseste 220 de lire ceea ce inseamna conform cursului de astazi 1150.01 plus taxe de transport. Ca prim dslr full frame este o alegere excelenta si se descurca decent in conditii slabe de lumina dar din pacate nu are si functia de video.

Mai jos o sa atasam un filmulet sa vedeti cum se comporta acest clasic in zilele noastre.

Puncte

Canon 5D Type Scor

FOTOGRAFIE 65
FUNCTII         39
PORTABILITATE 66

La sfarsitul acestui articol va salutam si ii uram la multi ani pentru aniversarea cu numarul 11 a lui Canon 5d !

Summary
Review Date
Reviewed Item
Canon EOS 5D in 2007
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Reply