Foto-Video Craiova - Luni - Vineri 09:00-19:00

Fotograf Botez Profesionist

Craiova, Caracal, Slatina

Botezul copilului dumneavoastra este un eveniment special si  unic. Va fi bucuria noastra sa va fim alaturi in aceasta zi minunata, surprinzand momentele emotionante din biserica, zambetele de fericire ale celor dragi  si toate micile detalii despre care va veti aminti   peste ani alaturi de  fiul sau fiica dumneavoastra.

Taina Botezului

Prin Taina Botezului, instituita de Mantuitorul, omul care crede in Hristos renaste din apa si din Duh la viata cea adevarata in Hristos si devine membru al Bisericii. Taina se savarseste prin intreita afundare in apa a celui ce se boteaza in numele Sfintei Treimi, savarsitorul ei fiind preotul sau episcopul. 

Fotografi profesinisti botez

Agentia Foto Nex va pune la dispozitie fotografi profesionisti si dedicati acestui tip de fotografie pentru a putea retrai momentele minunate si mai tarziu cu ajutorul  pozelor si filmarilor  de cea mai buna calitate.

Scopul Nostru

Cu discreție și profesionalism vom capta emoțiile și momentele speciale care se desfășoară în jurul nostru.

fotografie botez craiova

Fotograf Craiova Pret de top

Despre Serviciile noastre

Indiferent de ce servicii alegi la Agentia Foto Nex te anuntam cu mandrie ca fotografii nostri sunt certificati si fac totul cu profesionalism si pasiune.

Ai ajuns unde trebuie: Contacteaza-ne si te vei convinge de calitatea serviciilor noastre!

Simtiti-va liberi sa vorbiti cu noi

Ne puteti contacta pe email sau telefonic si noi vom incerca sa gasim raspuns la intrebarile dumneavoastra

 Email contact@agentia-nex.ro

 Suna-ne!   076 21 46 181